top of page
fast leverandør i Asien

LEVERANDØR AF STÅLEMNER/
PRODUKTER

Logo_dekoration_3_DanishSteelComponents_hvid_RGB.png

Har din virksomhed brug for en erfaren samarbejdspartner, der kan stå for at jeres stålemner/produkter bliver produceret, så kan, jeg via min faste leverandør i Asien der kender vores danske kvalitetskrav, stå for denne del af processen. Jeg har gode forbindelser på dette felt  - og jeg ved derfor hvordan vi opnår et slutprodukt i bedste kvalitet - tilmed til absolut konkurrencedygtige priser. Så går du med tanker om et nyt produkt du gerne vil have konstrueret og produceret, så kan vi sammen realisere dine ønsker.

Jeg råder også over eget værksted i Haderslev, så nogle opgaver udføres også her i Danmark. Denne facilitet gør, at jeg hurtigere kan udføre udvalgte opgaver indenfor landets grænser.

Eget værksted

I denne lille film kan du få et indtryk af mit eget værksted i Haderslev. Denne facilitet giver stor fleksibilitet og gør, at jeg hurtigere kan udføre udvalgte opgaver idenfor landets grænser.

Eget værksted anker
krog_1_5P8A3497.jpg
blika logo.png
En succeshistorie om kroge 

Danish Steel Components er valgt som eneleverandør af kroge til en af Europas førende producenter af intelligent opbevaring - Blika A/S.

 

Jeg konstruerer og samler specialdesignene kroge til deres værkstedstavler og mekanikervogne. Selve produktionen står jeg også for, den foregår i eget værksted og via min faste leverandør i Asien.

Læs mere om Blika og se de omtalte produkter på:

Blika's website:

https://www.blika.dk/da-DK/home

Se kroge mv. på Blika's website:

https://www.blika.dk/vaerksted/vaerktojstavler/

Eksempler på kroge/emner 

(brug pilene for billed-skift eller dobbeltklik på billedet og se og læs mere)
Eksempel på et kundeforløb 

Hvordan vil det være for jeres firma at være kunde hos mig - Danisk Steel Components?

Inden du griber telefonen eller - udfylder kontakt formularen - for at kontakte mig, så vil det sikkert være rart for dig, at få beskrevet et muligt kundeforløb. Herunder kan du i kort form få et indtryk af, hvilke processer der vil være i et typisk kundeforløb.

Beskrivelse af en ”Case” ved  Danish Steel Components:

 • Du/I henvender jer med en opgave I ønsker løst.

 • Vi mødes og vender de tekniske krav der er til produktet m.m. (kravspecifikation)

 • Jeg tager alle relevante informationer med i designfasen:
   

  • Jeg fremlægger udkast på 3D/2D dokumentation på produktet

  • Jeg vender tilbage med en kostpris pr. enhed

  • Jeg fremlægger en realiserbar leveringsplan fra min underleverandør i Asien, eller fra eget værksted, hvis dette er muligt/ønsket.
    

 • Design fastlægges og der fremstilles evt. prototyper til endelig godkendelse før igangsættelse af den egentlige produktion.
   

 • Efter endelig godkendelse fra jer som kunde af produktet, igangsættes produktionen ved vores mangeårige leverandør fra Kina eller i eget værksted.
   

 • Du/I modtager de aftalte leverancer af emner som aftalt ved indkøbsordre og efter de gældende salgs- og leveringsbetingelser fra Danish Steel Components.

Lad os tales ved. Kontakt mig her

Succeshistorie om kroge
Eksempel kundeforløb
bottom of page