top of page

persondatapolitik

Logo_dekoration_3_DanishSteelComponents_hvid_RGB.png
Organiserede filer

Hvorfor & Hvordan

Idet du udfylder min kontaktformular, giver du hermed samtykke til, at Danish Steel Components må registrere og opbevare dine persondata (det drejer sig om dit navn, e-mail, telefonnummer og evt valgfrit også adresse).

Alternativt, hvis du ikke ønsker at anvende kontaktformularen, så kan du altid ringe til mig på 40 52 52 24.

Det er mig ved Danish Steel Components der er dataansvarlig. 

(mine kontaktoplysninger, såsom CVR nummer, e-mail og telefonnummer, finder du på denne hjemmeside).

Formålet med at registrere data via hjemmesiden er, at jeg hurtigt og nemt kan kontakte dig, så du sikkert og nemt kan få assistance til opgaver indenfor freelance konstruktørarbejde og sourcing af stålemner/produkter.

 

​Du har ret til generelt at trække dit samtykke tilbage. Det gøres ved at kontakte mig per mail eller telefon. I forbindelse med afmeldelsen slettes dine oplysninger i mit system.​

Du har ret til at få rettet i de oplysninger, jeg har om dig, hvis de måtte være forkerte - og du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig (navn, email, telefonnummer og evt. valgfrit adresse). Det kan ske ved at kontakte mig på telefon eller mail.

I tilfælde af at aktiviteterne i min virksomhed overdrages til tredjemand, giver du dit samtykke til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår, som fremgår af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan blive godt betjent.

bottom of page